Olaylı maç Fenerbahçe Doğuş'un !

Olaylı maç Fenerbahçe Doğuş'un !
Güncelleme:

Çıkan olaylar nedeniyle bir süre ara verilen maçta Fenerbahçe Doğuş, Trabzonspor'u 29 farkla mağlup etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 9’uncu haftasında Trabzonspor, Hayri Gür Spor Salonu’nda konuk ettiği Fenerbahçe Doğuş’a 90-119 mağlup oldu.

Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan ve ev sahibi ekibin 37-35 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 16. dakikasında, iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. 

Fenerbahçe hücumunda top Ali Muhammed'deyken sarı-lacivertli oyuncu Vesely'nin perdelemesinde Trabzonsporlu Vasiliauskas yerde kaldı. Vesely, Vasiliauskas'ın başında beklerken Trabzonspor'dan Green takım arkadaşını kaldırmak için o bölgeye geldi. Vesely'nin bu sırada Green'i iterek geri çekildiği görüldü. Geriden gelen Trabzonsporlu Obekpa'nın müdahalesiyle de Vesely yerde kaldı. 

Sahada yaşanan gerilim tribünlere yansıdı. Yapılan anonslara rağmen Trabzonsporlu taraftarların kötü tezahürata devam etmesi nedeniyle Özlem Yalman, Ahmet Tatlıcı ve Kerem Baki'den oluşan hakem üçlüsü, soyunma odasına giderek tribünlerin boşaltılmasını istedi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında olay ! Trabzonspor - Fenerbahçe maçında olay !

 



Hakemlerin kararına tepki gösteren taraftarlar, bir süre salonu boşaltmadı. Yaklaşık 45 dakika sonunda Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, mikrofonla taraftara hitap ederek salonu boşaltmalarını istedi.

Kendisinin de salondan ayrılacağını belirten Hopikoğlu'nun konuşmasının ardından taraftarlar salonu boşaltmaya başladı. Hopikoğlu da seyirciyle salondan ayrıldı.

Karşılaşma yaklaşık 1 saatlik aradan sonra devam etti. Trabzonsporlu oyuncu Obekpa, diskalifiye edildi ve oyun dışında kaldı.

Maçın sonucunda Fenerbahçe Doğuş, Trabzonspor'u 119 -90 mağlup etti.