Fenerbahçe Doğuş uzatmalarda yıkıldı !

Fenerbahçe Doğuş uzatmalarda yıkıldı !
Güncelleme:

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, normal süresi 75-75 sona eren maçta Olympiakos'a 83-90 mağlup oldu.

Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, sahasında konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiacos'a 83-90 mağlup oldu. Bu sonuçla temsilcimiz 15 maç sonra iç sahada kaybetmiş oldu.

Maça temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Melli ve Vesely'nin basketleriyle etkili başlasa da Olympiacos cephesinde Printezis'i durdurmakta zorlandı. Hücumda temsilcimizin yaptığı 4 top kaybı, Yunan temsilcisi için hızlı hücum şansları yarattı. İlk çeyrek 17-18 Olympiacos üstünlüğüyle sona ererken Printezis 18 sayı atan takımının 10 sayısının sahibiydi.

İkinci çeyreğe temsilcimiz Fenerbahçe, etkili başladı. Periyoda 6-0 ile başlayan Fenerbahçe, toplam serisini de 10-0'a çıkararak 8:25 kala 24-18'lik skoru yakaladı. Nunnally ile etkili olan temsilcimiz ilk 5 dakikalık bölümü de 29-23 önde geçti. Fakat Brian Roberts ve Jamel McLean ile etkili olan Olympiacos, 3:08 kala skoru 31-30'a getirdi. Kalan bölümde Fenerbahçe'nin sertleşen savunması, Olympiacos'un yaptığı hatalar 9-0'lık Fenerbahçe serisini getirdi ve ilk yarı 40-30 sona erdi.

Fenerbahçe Doğuş'ta James Nunnally 14 sayıyla ilk yarının en skorer ismi olurken Nicolo Melli de 9 sayı üretti.

Olympiacos'ta Georgios Printezis tamamı ilk çeyrekte olmak üzere ilk yarıyı 10 sayıyla tamamladı. Janis Strelnieks 6 sayıyla ilk yarıyı kapattı.