TOFAŞ tam gaz devam ediyor

TOFAŞ tam gaz devam ediyor
Güncelleme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonun flaş ekini TOFAŞ, deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 87-69 mağlup etti ve 8'de 8 yaptı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nde Gaziantep Basketbol, sahasında konuk ettiği Tofaş´a 87-69 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk periyodunda konuk takım arka arkaya bulduğu sayılarla öne geçti. Savunmada etkili olamayan Gaziantep Basketbol bu periyodu 21-17 geride tamamladı.

2’nci periyotta da Gaziantep Basketbol rakip oyuncuları durdurmakta zorluk yaşadı. Mejia ve Crocker´ın sayıları ile farkı açan konuk takım bu periyotu 16 sayı farkla 50-34 önde kapattı. Karşılaşmanın 3’üncü periyodunda da konuk takım oyunun kontrolünü elinden bırakmadı. Gaziantep Basketbol Armand´ın sayıları ile aradaki farkı kapatmaya çalışsa da Tofaş da Mejia sayı üreterek farkı korumayı başardı. Bu periyot 65-56 Tofaş´ın üstünlüğü ile tamamlandı.

Son bölümde Gaziantep Basketbol Mejia ve Kadji´ye engel olmakta zorlandı. Sayı üretemeyen ve top kayıpları yaşayan ev sahibi takım karşılaşmadan 69-87 mağlup ayrıldı.