Trabzonspor Medical Park’ta sorun çözüldü

Trabzonspor Medical Park’ta sorun çözüldü

Trabzonspor Medical Park oyuncularının antrenmana çıkmaması üzerine kulüp açıklama yaparak, sorununu çözüleceğini belirtti ve oyuncuların çalışmalara devam ettiğini duyurdu.

Trabzonspor Medical Park’ta, ödemelerinin gecikmesi nedeniyle dün sporcuların antrenmana çıkmama kararı almasının ardından yönetim harekete geçti.

Yapılan görüşmeler sonrasında sorun çözüldü, sporcular antrenmana çıkarak Muratbey Uşak Sporitf maçının hazırlıklarını sürdürdü.

DHA’ya özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Medical Park Genel Menajeri Nihat Mala, Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunu ve ortada çözülemeyecek bir sorun olmadığını belirterek, şunları söyledi:

“Zaman zaman kulüplerin başına bu tip şeyler gelebilir. Bu her zaman olabilecek doğal şeyler. Bu konuşulan rakamlar da 5 lira değil ki bir günde hemen çözülebilsin. Trabzonspor büyük bir kulüptür. Burada kimsenin parası kalmaz. Çözülemeyecek bir problem değil. Gerekirse Trabzonspor bunu yarım saatte de çözebilir ancak bazen aksaklıklar olabiliyor. Bu da her takımın başına gelebilir. Şu an için ortada bir problem yok. Sporcularımız Muratbey Uşak Sportif maçına hazırlıklarını sürdürüyor. Gelişen bu olay karşısında doğal hakları olarak bir eylem gerçekleştirdiler. Ödemeler yapılacak.”