Beklenen gün bugün !

Beklenen gün bugün !
Güncelleme:

Barcelona’nın transfer yasağı nedeniyle yarım sezon bekleyen Arda Turan, Kral Kupası’nda bugün Espanyol karşısına çıkacak.

Teknik direktör Luis Enrique, milli futbolcuya forma vereceğini açıkladı.

Barcelona’ya gidişinin sonrasında transfer yasağına takılan ve yarım sezon beklemek zorunda kalan Arda Turan’ın hayali bugün gerçek olacak. Milli futbolcu, bugün Kral Kupası’nda ilk kez Barça formasını resmen sırtına geçirecek.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Kral Kupası’nda Espanyol ile oynayacakları maçta, FIFA’nın kulübe verdiği ceza  sebebiyle sezonun ilk yarısında forma giyemeyen milli futbolcu Arda Turan ve Aleix Vidal’in sahaya çıkacağını söyledi.

Enrique, bugün TSİ 21.30’da sahalarında Espanyol ile oynayacakları İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçı öncesinde basın toplantısı yaptı ve iki futbolcu hakkında konuştu. İspanyol teknik adam, kulübün televizyonu Barca TV’den canlı yayınlanan toplantıda, 18 kişilik maç kadrosuna dahil ettiği Arda ve Vidal ile ilgili, “Elimizdeki antrenman verileri, ikisinin de 90 dakika oynayabileceklerini gösteriyor. Arda ve Aleix iyi durumdalar. İkisi de çok mutlu. Ne kadar süre alacaklarını bilmiyorum ama ikisi de oynayacak” ifadelerini kullandı.

Enrique, “Arda, hem orta saha hem kanatta oynayabiliyor. Aleix’ten ise savunmanın sağı ve ortasının yanı sıra  kanatta da faydalanabiliriz” dedi.
 
75 futbolcu daha sırada
Arda Turan ile Vidal’e imza attıran Barcelona, özellikle altyapılarda dev bir hamleye hazırlanıyor. Katalan kulübünün, transfer yasağının bitmesiyle birlikte alt yaş gruplarında 75 oyuncu daha transfer edeceği belirtildi.