Bilic'in yeni takımı West Ham United

Bilic'in yeni takımı West Ham United
Güncelleme:

Slaven Bilic, 3 yıllık anlaşmayla West Ham United'ın yeni teknik direktörü oldu. West Ham United Kulübü de anlaşmayı resmen açıkladı.

Beşiktaş ile yollarını ayıran Slaven Bilic'in yeni takımı resmiyet kazandı. West Ham United Kulübü, Hırvat teknik adamın takımın başına geçtiğini doğruladı.  
 
Sam Allardyce'ın yerine koltuğa geçen Bilic ile 3 yıllık anlaşma yapıldığı belirtildi. Bilic daha önce 1.5 yıl West Ham'da futbolcu olarak görev yapmıştı.
 
Bilic’in yıllık 3 milyon pound (12.5 milyon TL) alacağı iddia edildi. Bilic, futbol oynadığı dönemde 1996-97 sezonunda West Ham United forması giymişti.
 
Tecrübeli hoca daha Hırvatistan Milli Takımı, Beşiktaş ve Lokomotif Moskova’nın ardından West Ham United’ın başarısı için mücadele edecek.

1-859.jpg

Yeni takımıyla sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Bilic, "West Ham United’a dönmekten çok memnunum. Premier Lig dünyanın en iyi liglerinden biri. Dünyanın en iyileriyle mücadele ederken West Ham’ı daha iyi bir kulüp haline getirebilmek için çalışacağız. West Ham’ı özel bir kulüp olarak hatırlıyırum. Bu tarz özel kulüpleri seviyorum. En son çalıştırdığım Beşiktaş da bu özel kulüplerden biriydi” dedi.

Futbolculuk kariyerinde West Ham forması giyerken kendini evinde gibi hissettiğini de dile getiren Bilic, “Burası futbol oynamak için harika bir yer ve ben de West Ham formasını giydiğim dönemlerde kendimi evimde gibi hissediyordum. Şimdi buraya menajer olarak geri dönmek büyük bir ayrıcalık ve sorumluluk. Umarım menajer olarak da kendimi yönetime, oyunculara ve taraftarlara kanıtlayabilirim” şeklinde konuştu.