Borussia Dortmund’da Aubameyang krizi

Borussia Dortmund’da Aubameyang krizi
Güncelleme:

Borussia Dortmund, Stuttgart deplasmanı öncesi Aubameyang'ı disiplinsiz davranışları nedeniyle maç kadrosundan çıkardığını açıkladı.

 Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund’da Pierre-Emerick Aubameyang krizi patlak verdi. Yaz transfer döneminde Alman ekibinden ayrılması gündeme gelen ancak takımda kalan yıldız golcü Aubameyang, bu sefer disiplinsiz davranışlarıyla gündemde.

Takımı, Gabonlu’yu Stuttgart deplasmanı öncesinde disiplinsiz davranışları nedeniyle maç kadrosundan çıkardığını açıkladı. Kadro dışı bırakılan Aubameyang’ın karara tepkisinin nasıl olacağı ve Dortmund’un bu açıklamadan sonra atacağı adım merak konusu. Twitter’da bir taraftarın yıldız golcüyü sakat sanarak “Aubameyang’ın nesi var ve ne zaman takıma dönecek” şeklinde sorduğu soruya resmi hesaptan “Aubameyang disiplinsiz davranışları nedeniyle yarınki maçın kadrosundan çıkarıldı” ifadeleriyle yanıt verildi.

Geçen sezon 47 resmi maçta 39 gol kaydetmeyi başaran 28 yaşındaki futbolcunun adı yaz transfer döneminden Manchester City, Real Madrid gibi kulüplerle birlikte anılmış ancak Pierre-Emerick Aubameyang, “evim” dediği Dortmund’da kalmaya karar vermişti. Aubameyang’ın bu sezon 17 resmi maçta 15 golü bulunuyor.

Skor