Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu !

Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu !
Güncelleme:

Real Madrid'in 43 milyon Euro'luk bir anlaşma ile kadrosuna kattığı Brezilyalı genç yetenek Vinicius Junior, Flamengo takımına veda ettiği basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Real Madrid’in 43 milyon Euro’luk genç yıldızı gözyaşlarına hakim olamadı… Junior, ayrılmadan önce katıldığı son basın toplantısında kulübü Flamengo ile duygusal bir vedalaşma yaşadı.

Ayrılırken gözyaşlarına hakim olamayan Vinicius, henüz 17 yaşında ve Neymar’dan bu yana Brezilya’dan çıkan en çok gelecek vadeden oyuncu olarak görülüyor.

HEDEFİ RONALDO VE RONADINHO GİBİ LA LIGA’YA DAMGA VURMAK

Basın toplantısında duygusal anlar yaşatan Vinicius, “Benim Real Madrid de oynama hayalimi gerçekleştirmek için her şeyi yapmış olan bir kulübe veda ediyorum. İspanya’da Ronaldo ve Ronaldinho gibi iz bırakmak istiyorum. En büyük engelim taktiksel oyuna alışmak olacak ama ben kendimi geliştirip çok iyi bir oyuncu olacağıma eminim. Ben yeni zorluklarla boğuşmaya hazırım ve Real Madrid’e geçişim kariyerimin dönüm noktası olacak. Hemen takıma uyum sağlayıp Real Madrid de mutlu olmak istiyorum” dedi.