Carneiro vakası mahkemelik oluyor !

Carneiro vakası mahkemelik oluyor !
Güncelleme:

Premier League ekiplerinden Chelsea'nin kulüp doktorlarından olan Eva Carneiro, kulüpten ayrılarak Chelsea'yi ve Jose Mourinho'yu dava etmeye hazırlanıyor.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho ile ligde oynanan Swansea maçındaki bir pozisyon nedeniyle arası açılan ve Portekizli çalıştırıcının küfür ettiği ortaya çıkan Eva Carneiro yasal yollara başvurmak için Chelsea'den ayrılmaya karar verdi. Eva Carneiro Portekizli çalıştırıcıyı kendisine ettiği küfür nedeniyle, kulübü de kendisine uygun çalışma ortamını sağlamadığı gerekçesiyle dava edecek.
 
Carneiro'nun bunu kulüpte çalışırken gerçekleştiremeyeceği için ayrılık kararı aldığı belirtildi.
 
İKİLİ ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?
 
Jose Mourinho, Swansea maçında Hazard'ın sakatlandığı pozisyon için basın toplantısında sağlık ekibini eleştirirken ''Sağlık ekibimden memnun değilim. Eğer bir futbol takımının sağlık ekibiyseniz oyundan anlamalısınız. Eğer sahaya girip oyuncunun durumuna bakıyorsanız problemin ciddi olup olmadığını anlamalısınız. Ben eminim ki Hazard'ın o anda önemli bir sorunu yoktu. Sadece aldığı darbe ve yorgunluk. Hepsi bu. Ne yazık ki sağlık ekibim beni o anda sahada 8 oyuncuyla bıraktı'' sözlerini kullanmıştı.
 
Daha sonra Jose Mourinho, Carneiro'ya bir takım yasaklar getirmiş ve onu maçlarda kulübeye almamıştı. Daha sonra Portekizli hocanın Swansea maçı sırasında Carneiro'ya küfür ettiği ortaya çıkmıştı.
 

Sporx