Cengiz Ünder'den ayrılık kararı !

Cengiz Ünder'den ayrılık kararı !
Güncelleme:

Başakşehir'den rekor ücrtele Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, ayrılık kararı aldı ve bunu yönetime bildirdi.

Sezon başında rekor bir bedelle İtalya'nın Roma takımına transfer olan milli yıldız Cengiz Ünder, fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle başka bir takıma gitmek istediğini kulübüne iletti. İtalyan kulübü de oyuncunun forma şansı bulabilmesi adına kendisine gelen kiralama tekliflerini değerlendirmeye alma kararı aldı.Roma'nın oyuncunun gideceği takımda sürekli olarak forma giymesini garanti altına almak istediği ve bu minvaldeki teklifleri değerlendireceği belirtildi.

CENGİZ ÜNDER'İN PEŞİNDEKİ TAKIM

Roma'da forma şansı bulmakta zorlanan Cengiz Ünder'i transfer etmek isteyen takımların başında Bundesliga ekiplerinden Freiburg geliyor. Alman ekibi, sezon başında Manchester City'nin Cengiz Ünder'i alması durumunda kiralık olarak verileceği kulüptü. Kadrosunda Çağlar Söyüncü'yü de barındıran Freiburg'un Cengiz Ünder'i de uzun süredir takip ettiği ve Roma'ya bu aşamada kiralama teklifini ilettiği aktarıldı.

Cengiz Ünder bu sezon Roma formasıyla 8 resmi maçta 316 dakika forma giyebildi ve bu maçlarda skor üretemedi. Cengiz Ünder'in Başakşehir'le geçen sezon sergilediği performans; 43 maç, 9 gol, 7 asist.

Takvim