Cenk Tosun attı, Everton ve Beşiktaş kazandı !

Cenk Tosun attı, Everton ve Beşiktaş kazandı !
Güncelleme:

Everton formasıyla 5. golünü atan Cenk Tosun, karşılaşmaya ilk 11 başladığı için Beşiktaş’a 500 bin Euro daha kazandırdı.

İngiltere Premier Lig’in 36. haftasında Cenk Tosun’un forma giydiği Everton, deplasmanda Huddersfield Town ile karşı karşıya geldi. Karşılamaya ilk 11’de başlayan Cenk Tosun, 39. dakikada sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi. Theo Walcott’un pasında topu alan Cenk Tosun, ceza sahasının çaprazından yaptığı şık vuruşla topu ağlara gönderdi. 77. dakikada Idrissa Gueye ile bir gol daha bulan Everton, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Cenk Tosun, 72. dakikada yerini Oumar Niasse’a bıraktı. Premier Lig’de 5. golüne imza atan Cenk Tosun ayrıca, karşılaşmaya ilk 11 başladığı için Beşiktaş’a 500 bin Euro daha kazandırdı.

Ocak ayında Beşiktaş’tan 22 milyon Euro karşılığında Everton’a transfer olan Cenk Tosun’un anlaşmasında bonuslardan biri aktif hale gelecek. İki kulüp arasında yapılan anlaşmada Cenk Tosun’un 10 karşılaşmaya ilk 11’de başlaması halinde Everton, Beşiktaş’a 500 bin Euro daha ödeyecek. Huddersfield Town deplasmanında Sam Allardyce tarafından ilk 11’de tercih edilen Cenk Tosun, böylece Beşiktaş’a 500 bin Euro daha kazandıracak.Cenk Tosun attı, Everton ve Beşiktaş kazandı ! - Resim : 1