City'den Sterling'e 35.5 milyon sterlin !

City'den Sterling'e 35.5 milyon sterlin !
Güncelleme:

Manchester ekibi, 20 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için Liverpool'a 35,5 milyon sterlinlik teklif verdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City,  golcü futbolcu Raheem Sterling'i transfer etmek için Liverpool'a 35,5 milyon  sterlinlik yeni teklif sundu.
 
Arsenal ve Real Madrid'in de ilgilendiği 20 yaşındaki İngiliz forvet  için daha önce 25 milyon sterlini gözden çıkaran Manchester ekibi, Liverpool'un  reddetmesi üzerine teklifini 35,5 milyon sterline çıkardı.
 
2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve kulübün kendisine yaptığı  haftalık 100 bin sterlinlik teklifi kabul etmeyen Sterling'in yeni sezonda  Liverpool forması giyip giymeyeceği netlik kazanmadı. İngiliz basını,  Liverpool'un Sterling için 50 milyon sterlin bonservis bedelinde ısrarcı olduğunu  kaydetti. 2010 yılında Queens Park Rangers'tan Liverpool'a transfer olan  Sterling, son üç sezonda ligde 92 maçta forma giyerken, 18 gol ve 14 asistlik  performans ortaya koydu.
 
Yeni sezona menajer Brendan Rodgers ile devam etme kararı alan  Liverpool, transfer döneminde orta saha oyuncusu James Milner, forvet Danny Ings  ve kaleci Adam Bogdan'ı kadrosuna kattı.