David de Gea, her şeyi anlattı

David de Gea, her şeyi anlattı
Güncelleme:

Manchester United'ın İspanyol kalecisi David de Gea, yaz transfer döneminde yaşananların ardından daha da olgunlaştığını söyledi.

İspanyol kaleci David de Gea, Real Madrid'e transfer olamasa da yaşananların kendisini güçlendirdiğini söyledi.
 
CanalPlus'a konuşan Manchester United futbolcusu de Gea, yaz transfer döneminin son günlerinde yaşanan ve Real Madrid'e transferinin gerçekleşmemesiyle sonuçlanan süreçle ilgili, "Ben artık yaşanan kötü şeyleri ve zor dönemleri geride bırakmış bir adamım. Çok zor zamanlar geçirdim ve ne olduğunun farkındayım. Hayatımıza devam etmeli, her zaman olduğu gibi çok çalışıp, güçlü kalmaya devam etmeliyiz" dedi.
 
Bir öğrenme sürecinden geçtiğini söyleyen de Gea, "Bu bir süreç. Futbolda zor zamanlar var ama bu sizi olgunlaştrıyor. Yapmanız gereken çalışmaya devam etmek ve her zaman daha ilerde olmaktır" şeklinde konuştu.
 
David de Gea, yaz transfer döneminin son gününde Keylor Navas'la takas edilmek üzere kulübüyle anlaşan Real Madrid'e transfer olacakken İspanyol takımının transfer bilgilerini sisteme 28 dakika geç girmesi nedeniyle Manchester United'da kalmış, daha sonra da United'la olan sözleşmesini 4 yıl uzatmıştı.
 
Goal