''Yemek faturası'' istifa getirdi

''Yemek faturası'' istifa getirdi
Güncelleme:

Yusuf Açıkalın, Önder Yakşi ile Sırbistan'da yaşadıkları tartışmasının ardından görevinden istifa etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Yusuf Açıkalın, Avrupa Güreş Federasyonu (CELA) Protokol Müdürü Önder Yakşi ile Sırbistan'da yaşadıkları tartışmasının ardından görevinden istifa etti.

Edinilen bilgiye göre, Sırbistan'da 4-9 Ağustos  tarihlerinde organize edilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası sırasında  Sırbistan ve Türk güreş federasyonlarının başkan ve bazı yöneticileri, yemekte  bir araya geldi.
 
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, genel sekreter  Açıkalın'dan yemeğin ücretini ödemesini isteyerek masadan ayrıldı. Açıkalın ise  yemek faturasını ödemek için kasaya gittiğinde, faturanın Sırbistan Güreş  Federasyonu tarafından ödendiğini öğrendi.
 
CELA Protokol Müdürü Önder Yakşi ise Yusuf Açıkalın'dan faturanın Türk  federasyonu tarafından ödenmesinin doğru olacağını savununca ikili arasında  tartışma yaşandı.
 
Organizasyonun tamamlanmasının ardından Türk kafilesiyle birlikte  yurda dönen Açıkalın, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'a görevinden  istifa ettiğini bir dilekçeyle iletti. Başkan Aydın da istifanın kabul edildiğini Açıkalın'a bildirdi.