2 milyar TL'lik dev maç s sport'ta

2 milyar TL'lik dev maç s sport'ta
Güncelleme:

Dünyanın beklediği Floyd Mayweather – Conor McGregor karşılaşması S Sport’ta...

Saran Group’un Premium içerikli Premier Spor Kanalı S Sport, dünyaca ünlü spor organizasyonlarını Türk sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. ABD’nin Las Vegas kentindeki T-Mobile Arena’da yapılacak ve 12 raunt sürecek Floyd Mayweather – Conor McGregor karşılaşmasının özel yayını, S Sport’ta 26 Ağustos Cumartesi gecesi 02.00’den itibaren başlayacak.  TV yayın hakları, reklam gelirleri, sponsorluk hakları ve bilet satışlarıyla birlikte 2 milyar TL’nin üzerinde gelir elde edilmesi beklenen maç öncesindeki tüm gösteriler de S Sport’ta yayınlanacak.

Boks dünyasının en önemli isimlerinden ve çıktığı 48 maçın hepsini kazanan Floyd Mayweather ile UFC hafif sıklet şampiyonu Conor McGregor arasındaki boks karşılaşması, S Sport’un yayıncılık farkıyla birlikte Türk sporseverlerin karşısında olacak.

Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gece 02.00’de başlayacak boks gecesinin tüm heyecanı, S Sport’un spiker ve yorumcuları tarafından izleyenlere aktarılacak.

Koray Şarkaya’nın en ince ayrıntılara değinen yorumları ve Yücel Tuğan’ın heyecan dolu anlatımıyla izleyiciler boks dolu bir gece yaşayacak.

Boks yayını, sabah 07.30’a kadar devam edecek

S Sport, iki sporcu hakkında tanıtımların yayınlanacağı ve gösterilerin yapılacağı boks yayınını, sabah 07.30’a kadar sürdürecek. Boksseverler, günün ilk ışıklarına kadar bu unutulmaz maçın deneyimini yaşama fırsatı bulabilecek.

Dünya spor dünyasının tüm ilgisinin üzerine olduğu bu karşılaşma için Floyd Mayweather 100 milyon Sterlin, Conor McGregor ise 100 milyon Dolar alacak.

Sporseverler, Digiturk 85, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. kanaldan Premium içerikli S Sport’a ulaşabiliyor.