Türk boksör Tunahan Keser'den haber alınamıyor

Türk boksör Tunahan Keser'den haber alınamıyor
Güncelleme:

Almanya'da yaşayan 22 yaşındaki Türk boksör Tunahan Keser'den 23 Haziran'dan bu yana haber alınamıyor.

Almanya'nın Köln kentinde yaşayan Tunahan Keser (22), boks sporuna gönül verdi. Boksta oldukça başarılı olan Sezer, bu alanda hızla ilerledi. Üstün başarılar elde etti. Geçtiğimiz 23 Haziran'da Almanya şampiyonluğu için Hamburg'a gitti. Maçın Ekim ayına ertelenmesinin ardından birbiri ardına kötü haberler geldi.

İlk olarak Keser'in antrenörünün vurulduğu öğrenildi. 8 saat sonra ise 22 yaşındaki Keser'den bir anda haber kesildi! Oğullarından günlerdir haber alamayan aile, Keser'i boks mafyasının kaçırdığını iddia etti.

Anne Hediye Keser, şunları söyledi: "Kaybolduğunu önce söylemediler ve benden gizlediler. Polise şikayette bulunduk ancak bugüne kadar hiç bir ize rastlamadık. 23 Haziran'da Almanya şampiyonluğu için boks maçı vardı. Maçı Ekim ayına ertelendi. Sonra duyduk ki oğlumun antrenörünü ayağından vurmuşlar. Antrenörü vurulduktan 8 saat sonra oğlum ortalıktan kayboldu. Şimdi internette, sosyal medyada her yerde resimlerini koyup arıyoruz. Bilgi sahibi olanlar insanlık adına en yakın polis karakoluna başvurmalarını rica ediyoruz."

Takvim