Kabadayı geri döndü !

Kabadayı geri döndü !
Güncelleme:

1999'da Avrupa şampiyonu olduktan sonra halteri bırakan Fatma Kabadayı, geri döndü.

Bayanlarda 1999 Dünya Gençler ve Avrupa Büyükler Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan, ardından şok bir kararla podyumlara veda eden Fatma Kabadayı, 10 yıl sonra haltere geri döndü. Avrupa şampiyonu apoletli, 3 çocuk annesi Kabadayı SABAH'a konuştu. 30 yaşındaki sporcu, "10 yıl önce bir şeylere kızarak halteri bırakmıştım. Doping aldığım iddia edilerek 6 ay ceza vermişlerdi. Bu da benim şevkimi kırmıştı. Ancak bu kararı verdiğim için pişman oldum. Denemek için değil, yeniden şampiyon olmak için podyumlara geri döndüm" dedi.

EVDE SADECE ANNE!
"Halteri bıraktıktan sonra kendimi boşlukta hissettim" diyen Fatma Kabadayı, "Artık üç çocuk annesiyim. Evde anne, salonda ise sporcuyum. İkisini birlikte yürütmek zor ama bunu başaracağım" ifadesini kullandı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Kabadayı, "Hem eğitim hem annelik hem de sporculuğu bir arada yürütüyorum. Hedefim Milli Takım'a girmek ve madalyalar kazanmak" diye konuştu.

3 ÇOCUK ANNESİ
Miraç (2), Yener (5) ve Eren (8) isminde üç çocuk annesi olan Fatma Kabadayı, idmanlarında minik haltercilerle de yakından ilgilenerek, deneyimlerini aktarıyor.

Sabah