Mayweather, İstanbul'a geldi

Mayweather, İstanbul'a geldi

Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Amerikalı yenilgisiz boksör Floyd Mayweather İstanbul'a geldi, "Şirketimi Türkiye'ye taşımak istiyorum." dedi.

Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Amerikalı yenilgisiz boksör Floyd Mayweather, İstanbul'a geldi. Özel bir organizasyon şirketinin davetlisi olarak bugün özel jetiyle İstanbul'a gelen Mayweather, The Grand Tarabya Otel'de bir basın toplantısı düzenledi.

"AMACIM ŞİRKETİMİ TÜRKİYE'YE TAŞIMAK"

Yarı orta sıklette 49 maça çıkan ve tamamını kazanan ABD'li boksör, "Buraya son geldiğimde, yine geleceğimi söylemiştim. Ben sözümün adamıyım ve buradayım.İstanbul'a geldiğim için mutluyum. Türkiye'de büyük işler yapmak istiyorum. İlk İstanbul'a geldiğimde bana, 'Sen hasta mısın? Hayatın tehlikede, bombalar patlıyor' dediler. Ben iddiayı ve riski severim. Hiçbirine inanmadım. Amacım şirketimi Türkiye'ye taşımak" ifadelerini kullandı.

"HUZUR VE MUTLULUK ARIYORUM"

Boksu bıraktığını vurgulayan Mayweather, "Şu an dövüşmeyi düşünmüyorum. Huzurlu bir hayat sürüyorum ve kurduğum şirketi Avrupa'da tanıtmak istiyorum. Şu an İstanbul'dahuzur ve mutluluk arıyorum" dedi.

"İYİ KARAKTERLER AMA ARTIK YAŞLANDILAR"

Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçında İngiliz Tyson Fury'nin Ukraynalı Wladimir Klitschko'yu yendiğinin hatırlatılması üzerine Mayweather, "4 bin dolar Fury'ye bahis oynadım ve 22 bin dolar kazandım. İkisini de seviyorum. İyi karakterler ama artık yaşlandılar" şeklinde konuştu.

"BENCE EN İYİSİ BENİM"

Kendisinden sonra en iyi boksör sorulması üzerine ise Mayweather, "Her boksçunun bir özelliği vardır. Bana göre dünyanın en iyisi benim. Bundan sonra kim olur, bilemem. Şu an hala en iyisiyim" cevabını verdi.

"EN PAHALI KOLYEM 3 MİLYON DOLAR"

Boynundaki kolyenin fiyatı sorulması üzerine ise yenilgisiz boksör, "En pahalı kolyem bu değil. Ne kadar ödediğimi bilmiyorum. En pahalı kolyem 3 milyon dolar" diyerek sözlerini tamamladı.