McGregor - Mayweather maçı öncesi gerilim artıyor

McGregor - Mayweather maçı öncesi gerilim artıyor
Güncelleme:

McGregor ile Mayweather arasında 26 Ağustos'ta yapılacak dev maç öncesi gerilim iyice tavan yaptı.

McGregor, NBA oyuncusu CJ Watson’ın 23 numaralı formasıyla dolaşmaya başlayarak karşılaşma öncesi Mayweather’ın damarına bastı. O dönemki sevgilisi Josie Harris’in Mayweather’ı 2010 yılında CJ Watson ile aldattığı iddia edilmişti. Mayweather üç çocuğunun annesi olan Josie Harris’e şiddet uygulamış, Harris polise bunun CJ Watson ile romantik yazışmalarından kaynaklandığını söylemişti. Mayweather 90 gün hapis yatmış, 100 saat toplum hizmeti gerçekleştirmiş ve 12 aylık aile içi şiddete karşı eğitim programına katılmıştı.

McGregor’ın forma tahriki, bir başka NBA oyuncusu Draymond Green’in olaya müdahil olmasıyla daha da kızıştı. 2008-2010 yılları arasında CJ Watson’ın giydiği Golden State Warriors’ın 23 nolu formasını şimdilerde terleten Green, Instagram’dan “Biz seni değil Floyd’u destekliyoruz. O formayı çıkar” şeklinde paylaşım yaptı. Sivri dilli McGregor’ın yanıtı gecikmedi:

“Ne s**** olduğunu bilmiyorum. Çocuk sana saygısızlık yapmak istemem. Takılmaya devam et, okulunu bırakma. Şimdi kendine sor neden CJ’yi destekliyorum, basketbolu bilmiyor ve s**** takmıyorken. Ben kafaları yere çarparım topları değil. Bu oyun değil evladım”. Mayweather’a destek olmak isterken konunun alevlenmesine neden olan Green ise altta kalmadı ve 23 numaralı formanın kendisinden sonra emekliye ayrılacağını ima etti:”Hahaha benim onunla işim bittiğinde forma bir daha giyilmeyecek palyaço. O formayı çıkar, sen inanılmaz bir internet trolüsün”.

Skor