Rio 2016'da olaylar bitmiyor !

Rio 2016'da olaylar bitmiyor !
Güncelleme:

Yol bisikleti yarışları sırasında bitiş çizgisinin yakınlarındaki bir bölgede bulunan şüpheli paketler, bomba imha uzmanlarınca patlatıldı

2016 Rio Olimpiyatları'ndaki bomba alarmı,  kentte yaşayanları ve sporseverleri tedirgin etmeye devam ediyor.
 
Yol bisikleti yarışları sırasında bitiş çizgisinin yakınlarındaki bir  bölgede bulunan şüpheli paketler, bomba imha uzmanları tarafından kontrollü  olarak patlatıldı.
 
Emniyet birimlerince yapılan incelemenin ardından patlatılan çantanın  içinden kıyafet çıktığı belirtildi.
 
Son dönemde Rio de Janeiro'da alınan yoğun güvenlik önlemleri  kapsamında olimpiyat bölgesi ve yakınlarında bulunan her şüpheli paket, emniyet  birimlerince etkisiz hale getiriliyor.
 
Son olarak, oyunların açılış seremonisi sırasında olimpiyatta plaj  voleybolu müsabakalarının yapılacağı alanın da yer aldığı Copacabana Plajı'nın  geniş bir bölümü, emniyet şeridine alınmıştı. Bulunan şüpheli iki paket, bomba  tarama cihazlarınca incelenerek patlatılmıştı.
 
Basın çadırına ateş ettiler!
 
Olimpiyatlarda binicilik müsabakalarının yapıldığı bölgedeki basın çadırına bir mermi isabet etti. Olay anında merkezde bulunan gazeteciler büyük korku yaşarken, olayda yaralanan olmadı. Rio de Janeiro emniyeti, merminin nereden geldiğini araştırdıklarını ve büyük ihtimalle hipodrom yakınlarındaki Deodoro askeri bölgesinden ateş edilmiş olabileceğini açıkladı.