Super Bowl Öncesi İki Süper Maç S Sport Plus’ta

Super Bowl Öncesi İki Süper Maç S Sport Plus’ta
Güncelleme:

Dünyanın bir numaralı Amerikan Futbolu ligi NFL’in bu sezonki Super Bowl finalinde izleyeceğimiz iki takım bu Pazar gecesi yapılacak maçlarla belli oluyor.

Yenilikçi teknolojisiyle zengin spor içeriklerini kullanıcılarına diledikleri yerde diledikleri zaman izleme imkanı sunan S Sport Plus’ta 29 Ocak Pazar günü NFL’de, Super Bowl öncesi iki süper maçı izleyiciyle buluşturuyor. NFL’in bu sezonki Super Bowl finalinde izlenecek iki takım 29 Ocak Pazar gecesi yapılacak maçlarla belli olacak.

Amerikan Futbol Konferansı’nın finalinde Kansas City Chiefs ve Cincinnati Bengals mücadele edecek. İki takım geçtiğimiz sezon da konferans finalinde karşılaşmış, kazanan Bengals olmuştu. NFL’in yıldız oyuncusu Patrick Mahomes ve Chiefs, Bengals karşısında çıktıkları son 3 maçı da kaybettiler. Mahomes ve Chiefs, Bengals, bir kez daha Burrow ve Bengals’ı geçerek Superbowl’a adını yazdırmaya çalışacak.

Ulusal Futbol Konferansı’nın finalinde ise Philadelphia Eagles ile San Francisco 49ers karşı karşıya gelecek. 49ers, son dört sezonda üçüncü kez konferans finaline çıkarken, NFL draftının son sırasından kadrolarına kattıkları oyun kurucu Patrick Burdy ile bir kez daha Super Bowl’da mücadele etmeye çalışacaklar.

29 Ocak Pazar gecesi saat 23:00’da canlı olarak yayınlanacak olan Eagles vs 49ers karşılaşmasından hemen sonra saat 02:30 ise Chiefs vs Bengals karşılaşmaları canlı olarak sporseverler ile buluşacak. Kaçıranlar, maçlar biter bitmez S Sport Plus’ın ‘tekrar izle’ özelliği ile maçları takip edebilecekler.

Super Bowl Finali 13 Şubat’ta

NFL’de sezonun zirvesi Super Bowl Finali ise 13 Şubat gecesi saatler 02:30’u gösterdiğinde S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. Super Bowl’un klasikleşen devre arası şovunda ise bu sene Rihanna unutulmaz bir performansa imza atacak.

NFL2023 koduyla ssportplus.com üzerinden S Sport Plus’a üye olan kullanıcılar, ilk üç ay, ayda sadece 19.99 TL ödeyerek, hem bu iki maçı, hem de S Sport Plus’ta yayınlanan dünyanın en önemli spor organizasyonlarını takip edebilecekler.

Etiketler super bowl