Yılın maçına S Sport Plus'tan özel fırsat

Yılın maçına S Sport Plus'tan özel fırsat
Güncelleme:

Tüm Türkiye, Türk boks tarihinin en önemli karşılaşması olan Canelo vs Avni Yıldırım maçı için nefesleri tuttu. 18.000 kişinin Miami Hard Rock Stadyumu’nda izleyeceği karşılaşma, Türkiye’de S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

S Sport Plus; Canelo vs Avni Yıldırım maçı için özel bir kampanya başlattı. Türk boks tarihinin en önemli maçını kaçırmak istemeyenler www.ssportplus.com üzerinden “CANELOAVNI” koduyla üye olarak, bu özel gece de dahil olmak üzere tüm S Sport Plus içeriklerini ilk ay 9.99 TL karşılığında izleyebilecek. Üyeler S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisi ile bu büyük geceyi cepten, tabletten, bilgisayardan veya televizyondan takip edebilecek. 27 Şubat Cumartesi’yi 28 Şubat Pazar’a bağlayan gece saat 03:00’te başlayacak dövüş gecesini kaçıranlar, S Sport Plus’ın tekrar izle özelliği ile canlı yayının hemen bitiminde diledikleri saatte yeniden izleyebilecek.

 S Sport Plus dövüş severlerin spor keyfini şölene dönüştürmek için bir de ‘’Canelo vs Avni Yıldırım Özel’’ kategorisi oluşturdu. Kullanıcılar bu kategoriye girerek Avni Yıldırım’ın dünya şampiyonluğu maçına giden yolda zorlu karşılaşmalarını, maç öncesi basın toplantısını, özel röportajlarını, CagePod podcast özel program serisini, Canelo’nun özel dövüşlerini ve çok daha fazlasını da izleyebilecek.

 Avni Yıldırım’ın Elit Boksörler Listesine Giden Yoldaki Büyük Sınavı Kaçmaz!

Türk boks tarihinin en büyük maçına sayılı saatler kaldı. Türk boksör Avni Yıldırım’ın dünyanın en iyi boksörlerinden Canelo’ya karşı ringe çıkacağı dövüş gecesi, 28 Şubat Pazar saat 03:00’te S Sport Plus’ta başlayacak. Yıldırım’ın ise yaklaşık 06:00’da ringe çıkması bekleniyor. Yıldırım ringe kazanmak için çıkacak; ancak maçı kazansa da kaybetse de adını Elit Boksörler Listesine yazdıracak ve Canelo’yu yenerse WBA ve WBC Kemerleri’nin sahibi olacak.

Etiketler s sport s sport plus