Eski milli futbolcu hayatını kaybetti

Eski milli futbolcu hayatını kaybetti
Güncelleme:

Kariyerinde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giymiş olan eski milli futbolcu Mustafa Yücedağ, hayata gözlerini yumdu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcularından Mustafa Yücedağ, Hollanda’da geçirdiği kalp krizi sonrasında 54 yaşında hayatını kaybetti. Ajax altyapısında yetişen Mustafa Yücedağ, Sarıyer, Galatasaray, Fenerbahçe, De Graafschap ve Gaziantepspor formaları giymişti. Mustafa Yücedağ, Milli Takım formasını ise 9 kez terletmişti.

Gaziantep’te 25 Nisan 1966 tarihinde doğan eski milli futbolcu Mustafa Yücedağ, bir dönem Galatasaray’ın teknik direktörlüğünü yapan Frank Rijkaard’ın da yardımcılığını üstlenmişti.

TFF’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden Mustafa Yücedağ’ın hayatını kaybetmesi sonrasında bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

“A Milli Takımız ve Ümit Milli Takımımızın eski oyuncusu Mustafa Yücedağ’ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

9 kez A, 1 kez Ümit Milli Takım forması giyen Mustafa Yücedağ, Ajax, PEC Zwolle, Sarıyer, Galatasaray, Fenerbahçe ve Gaziantep kulüplerinde futbol oynadı.

Merhum Mustafa Yücedağ’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu”

 

 

Etiketler Mustafa Yücedağ