Fatih Terim’in kavgasında flaş gelişme

Güncelleme:

İzmir Çeşme'de Fatih Terim ile kavga ettiği iddia edilen Selahattin Aydoğdu, ifadeye çağırıldı.

İzmir'in Çeşme İlçesi’nde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumaları ile Adana Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahaddin Aydoğdu arasında yaşanan kavganın ardından Aydoğdu dün gece ifade vermeye gitti. 'Basın yoluyla hakaret ve tehdit’ suçlamasıyla ifade veren Aydoğdu, yaklaşık 1 saat sonra serbest kaldı. Öte yandan Aydoğdu'nun Terim'den hakkındaki şikayetinden vazgeçmediği öğrenildi.


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in iki damadı ve iki korumasıyla 14 Temmuz gecesi İzmir’in Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi’nde Selahaddin Aydoğdu’ya ait Yüzevler Kebapçısı’nda kavga ettiği iddia ediliyordu. 

Kavganın nedeninin, Yüzevler’in yanında Beeves Steak House olarak hizmet veren Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin’in, iki işletme arasına paravan koyması olduğu öne sürülüyor. İddialara göre Aydoğdu’nun AVM yönetimine şikayette bulunduğunu düşünen Fatih Terim, damatları ve korumalarıyla Yüzevler Kebapçısı’na geldi. Burada başlayan yumruklu kavganın ardından masa ve sandalyeler havada uçuştu.

Fatih Terim'in kavga sonrası ilk fotoğrafıFatih Terim'in kavga sonrası ilk fotoğrafı

Selahaddin Aydoğdu, personeliyle birlikte Terim, damatları ve korumaları hakkında ’yaralama, mala zarar verme, konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlamasıyla şikayetçi oldu. 

SOSYAL MEDYADA SÖZLERİN ARDINDAN...

Aydoğdu, sosyal medyaya yansıyan sözlerinde Fatih Terim için "Gördüğüm yerde onu döveceğim. Maç yeni başlıyor" demişti. Sosyal medyada yayılan bu görüntülerin ardından gece yeni bir gelişme yaşandı. 

GECE İFADE VERDİ

Aydoğdu, ’basın yoluyla hakaret ve tehdit’ iddiasıyla bugün saat 00.25’te Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ifade verdi. Emniyette yaklaşık bir saat kalan Aydoğdu daha sonra serbest bırakıldı. Aydoğdu'nun ise karşı şikayetinden vazgeçmediği öğrenildi.

 Aydoğdu’nun oğlu Uğur Aydoğdu, "Babam basına yaptığı açıklamalardan dolayı ifade vermek üzere emniyete çağrıldı. İfadesini verdi ve söylediklerinin arkasında olduğunu belirtti. Şikayetinden vazgeçmesini istediler. Ancak babam mekanımıza onların saldırdığını söyleyerek vazgeçmeyeceğini söyledi. Fatih Terim’in ifade verip vermediği konusunda ise bilgimiz yok" iddialarında bulundu.

Fatih Terim karizmayı fena çizdirdiFatih Terim karizmayı fena çizdirdi

Fatih Terim kavgaya karıştı !Fatih Terim kavgaya karıştı !

 

İHA