Fenerbahçe'de Sosa defteri kapandı

Fenerbahçe'de Sosa defteri kapandı
Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin de bu gelişmelerin ardından canlı yayında Sarı Lacivertlilerde alınan ayrılık kararını açıkladı.

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası sular durulmuyor. Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor karşısında çok ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe'de ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü.Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Sarı Lacivertliler sahadan 3-0'lık ağır bir yenilgiyle ayrıldı.Fenerbahçe'nin sahada varlık gösteremediği ve pozisyona girmekte bile zorlandığı karşılaşma sonrası taraftar teknik heyet ve futbolculara büyük tepki gösterdi.

 KADIKÖY'DE TARİHİ SERİ

Deplasmanlarda son yılların en iyi istatistiğini yakalayan Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı son 3 maçtan puansız ayrıldı ve tarihte ilk kez kendi sahasında art arda 3 maç kaybetti.Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor maçında alınan ağır yenilgi sonrası bazı futbolcularla Ocak ayında yol ayrımına gidilebileceği aktarıldı. Maçın hemen ardından başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nun olağanüstü toplandığı iddia edilmişti.

DERBİ ÖNCESİNDE DE PARTİ VERDİ

Beşiktaş ile oynanan derbi maçının 2 gün öncesinde evinde organizasyon düzenleyen Sosa'nın durumundan sportif direktör Emre Belözoğlu'nun da haberdar olduğu ve kendisine karşı kızgın olduğu da ifade ediliyor.Teknik direktör Erol Bulut'un da Arjantinli'nin form durumundan mutlu olmadığı ve beklediği katkıyı alamamaktan şikayetçi olduğu belirtiliyor.

SİNAN ENGİN AÇIKLADI

Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesini Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin 'Derin futbol' programında ilk kez isim vererek açıkladı.Sinan Engin, Fenerbahçe ile ilgili şu ifadeleri kullandı... "Fenerbahçe'nin savunması bakıyorsun Tisserand var. Neden orada adamın topuğuna vuruyorsun? Çıkarsana adamı dışarıya. Gerçekten çok kötüydü."

 "GUSTAVO BİLE ETKİSİZDİ"

Sinan Engin, "Yanlış oyuncular bir arada oynuyorlar. Luiz Gustavo bile çok etkisizdi. Mesela, 86. dakikada maç 3-0 olmuş Sinan Gümüş'ü oyuna neden alıyorsun? Bunu biri bana anlatsın." açıklamasını yaptı.

"GİDECEK İLK İSİM SOSA

Engin, "Jose Sosa'ya bakıyorsun oyuna giriyor ama yürüyor. Sosa, Ocak ayında Fenerbahçe bir operasyon yapacak gidecek oyuncuların en başında yer alıyor." dedi.