''OHAL süresince tüm spor müsabakaları...''

''OHAL süresince tüm spor müsabakaları...''

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, yaptığı açıklamayla OHAL sürecince ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakalarının devam edeceğini açıkladı.

15 Temmuz'da ülkemizde yaşanan darbe girişimi nedeniyle, dün ilan edilen Olağanüstü Hal'in ardından spor müsabakalarının yapılıp yapılamayacağı merak ediliyordu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla OHAL süresince ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakalarının devam edeceğini duyurdu.

İşte Hidayet Türkoğlu'nun açıklaması:

'Milletimizi düşmanlarından arındırmak, demokrasiyi sağlamlaştırmak adına atılan bu adım ülkemiz için hayırlı olsun! OHAL Süresince; Ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakaları aynı şekilde devam edecektir. Halkımızın endişesi olmasın…' dedi.,

OHAL Süresince; Ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakaları aynı şekilde devam edecektir. Halkımızın endişesi olmasın…

Türkoğlu, Demokrasi Nöbeti'ne katıldı

Türkoğlu ayrıca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki Demokrasi Nöbeti'ne de katıldı.
 
'Sahip çıkanlara teşekkür ederim'
 
Nöbete ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan eski NBA oyuncusu Türkoğlu, “Milli İrademize sahip çıkan vatandaşlarımızla Külliye önündeydik! Gerek Külliye önünde; gerekse de tüm ülke genelinde demokrasimize ve milli irademize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim! Ayrıca bu uğurda şehit olan tüm güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlarımıza tekrardan Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerim” dedi.