A Spor Fenerbahçe muhabirinin canlı yayında zor anları

Güncelleme:

A Spor Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul, Erol Bulut'un sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de kalacağını söyledikten sonra canlı yayına tekrar bağlanarak Fenerbahçe'nin Erol Bulut ile yolları ayırdığını açıkladı.

A Spor Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul, daha önce transfer döneminde açıkladığı isimlerin hiçbirinin Fenerbahçe'ye transfer olmaması ile sosyal medyada alay konusu olmuştu. Ahmet Selim Kul, bu defa 10 dakika içinde iki farklı haber sunmak zorunda kaldı.

Gerçek Gündem'den Elif Ünsal'ın haberine göre, Fenerbahçe'nin akşam saatlerinde teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırması gündeme bomba gibi düştü. Bulut ile yollar ayrılmadan 10 dakika önce "Fenerbahçe sezonu Erol Bulut ile tamamlayacak diyebiliriz." diyen Ahmet Selim Kul, başkanın ve yöneticilerin Bulut'u uyaracağını ifade etti.

 Erol Bulut ile yolların ayrıldığı açıklanınca yeniden yayına bağlanan Kul, "Bugün bir gelişme olmadığı için sezon sonuna kadar Erol Bulut ile devam edecekler demiştik ama Erol Bulut ile yollar ayrıldı" açıklamasını yaptı.

Ahmet Selim Kul'un 10 dakika içinde iki farklı açıklama yapması sosyal medyada gündem olurken, daha önce yaptığı transfer haberi de yeniden gündeme geldi. Kullanıcılar Kul'a "Transferleri bilemedin, bari bunu bilseydin" yorumlarını yaptı.