Abdullah Avcı'dan Fatih Terim'e: Delikanlı adam devam eder

Abdullah Avcı'dan Fatih Terim'e: Delikanlı adam devam eder
Güncelleme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kaybedilen şampiyonluk maçı sonrası Galatasaray cephesi için çok sert konuştu. Avcı, Fatih Terim'i çok sert bir dille eleştirdi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kaybedilen şampiyonluk maçı sonrası Galatasaray cephesi için çok sert konuştu.

Abdullah Avcı, Fatih Terim'i kastederek şunları söyledi:

"Burada gol atmak zordur gol atınca kulübenize saldırıyorlar. VAR kayıtları vardır bakarlar, bir teknik adam çete halinde golden sonra kulübeye saldıracak. Yumruk atacak, hakaret edecek ve 4. hakem bunu göremeyecek. Sonra eski çalıştığı oyuncusuna hem hakaret edip, hem de yumruk atacak. Sonra da kulübenin arkasına kaçacak. Delikanlı adam devam eder!"

GALATASARAY YANIT VERDİ

Galatasaray Futbol A Takım Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Abdullah Avcı'nın, "Delikanlı adam devam eder." açıklamasına, "Bizim görmediğimiz şeyler oldu sanırım." diyerek cevap verdi.

Medipol Başakşehir mücadelesinin 79. dakikasında hakem Cüneyt Çakır tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktör Fatih Terim, maç sonu basın toplantısına katılamadı. Maç sonu sarı-kırmızılı takımda A Takım Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, değerlendirmelerde bulundu.

Şahin, bir basın mensubu Abdullah Avcı'nın Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalarda ve soyunma odası koridorlarında yaşananlarla ilgili sorduğu soruya ise, "Bizim görmediğimiz şeyler oldu sanırım. Yorum yapmayacağım" cevabını verdi.

Orhan Ak: Fatih Terim bana tokat attıOrhan Ak: Fatih Terim bana tokat attı

Hasan Şaş: İlk defa kavgada ben yoktumHasan Şaş: İlk defa kavgada ben yoktum

Seçiniz...