Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş Yöneticisi Mesut Urgancılar'a sert sözler

Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş Yöneticisi Mesut Urgancılar'a sert sözler
Güncelleme:

Beşiktaş Yöneticisi Mesut Urgancılar'ın sosyal medya kanalı twitter üzerinden yaptığı paylaşım Acun Ilıcalı'nın tepkisine yol açtı.

Beşiktaş Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar'ın dün yaptığı paylaşım medya patronu Acun Ilıcalı'nın tepkisine neden oldu. Olay karşılıklı mention'larla tartışmaya döndü.

Acun Ilıcalı'nın TV8'de yayınlayacağı Erzurumspor Gecesi'nin tarihinin ertelenmesi sonrası Mesut Urgancılar'ın "Niye ertelemiş? Erzurumspor Beşiktaş’tan puan(lar) alırsa Fenerbahçeliler daha çok yardım eder diye mi? Yoksa öyle ya da böyle zaten yanlış bir zamanlama mı?" paylaşımını yaptı.

 


TV8 ve Exxen Medya'nın kurucusu Acun Ilıcalı ise "Bize bu şekilde bir imayi yapacak kadar akıl tutulması yaşaman ilginç. Beşiktaşlı dostlarımız yanlış anlamasın diye planlanan Erzurumspor gecesini erteledik. Dominik’ten yayın yapmak zorunda kalacağız. Senin gibi içindeki kötülükleri dökenler böyle değerli bir kulübü temsil etmemeli. Yüzün kızarır mı bilmem ama Beşiktaş’ın destek kampanyasını kanalımda ücret talep etmeden yayınladım. Hatta Beşiktaş’a senden daha fazla destek vermiş olabilirim.Umarım Beşiktaş’a klavyen dışında benim Fenerbahçe’ye verdiğim desteğin yüzde birini vermişsindir." şeklinde cevap verdi.

 

Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı aynı zamanda Hollanda liginden Fortuna Sittard futbol takımını geçtiğimiz yıllarda satın almıştı.