Alex attı Coritiba farkladı

Alex attı Coritiba farkladı

Coritiba, Gremio'yu konuk etti.

Brezilya Ligi'nde düşme korkusu yaşamaya başlayan Coritiba, Copa Libertadores'e doğrudan katılma hesapları yapan Gremio'yu farklı geçti,Alex de Souza da bir gol kaydetti..

Coritiba 4 - 0 Gremio
1' 1 - 0 (Kendi kalesine) Para
4' 2 - 0 Alex
35' 3 - 0 Robinho
59' 4 - 0 Geraldo
67' (Kırmızı kart) Para

Maçın henüz ilk dakikasında Para'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Coritiba, 4. dakikada iki farkı yakaladı. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, durumu 2-0 yaparken, ligdeki gol sayısını da 11'e çıkardı. 35. dakikada Robinho ile 3. golü de bulan Coritiba, soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle gitti.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Elano, Gremio adına 56. dakikada Biteco'nun yerine oyuna girerken, Coritiba 59. dakikada Geraldo'nun golüyle farkı 4'e çıkardı. Kendi kalesine gol atma talihsizliği yaşayan Para, 67. dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı ve Gremio 10 kişi kaldı.

Kalan bölümde rahat bir oyun sergileyen Coritiba, rakibini 4-0 mağlup etti, haftayı kritik bir galibiyetle bitirdi. Peş peşe 2. galibiyetini alan Coritiba, puanını 40 yaptı ve düşme hattıyla arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.