Ali Koç'tan, Galatasaray'a teşekkür

Ali Koç'tan, Galatasaray'a teşekkür
Güncelleme:

Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk ettiği maç sonrası Ali Koç'tan sürpriz bir hamle geldi.

Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde ezeli rakibi Beşiktaş 'ı konuk etti. Sarı-Kırmızılı takım maçı Icardi'nin golleriyle 2-1 kazandı. Maçta önemli bir olay yaşandı. NEF Stadı tribünlerinde Galatasaray'ın sürpriz bir konuğu vardı.

Jesus locada

Fenerbahçe 'nin Portekizli antrenörü Jorge Jesus derbi mücadelesini yerinden takip etti. Sarı-Lacivertli kulüp Galatasaray'ı arayarak Jorge Jesus'un maçı yerinden takip etmek istediğini talep etti. Bu talep sonrası Sarı-Kırmızılı kulüpten büyük jest geldi.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus Galatasaray'ın ev sahibi olduğu karşılaşmayı daha önce Fıratpen'e ait olan ancak bu sezon başkanlık locası diye bilinen yerde ağırladı. Portekizli futbol adamının locada maçtan notlar alması gözlerden kaçmadı.

"Sıra sende"

Jorge Jesus karşılaşma sonrası aracına binerken bazı Galatasaray taraftarları "Sıra sende" diyerek Portekizli teknik adama takıldılar.

Ali Koç'tan teşekkür

Galatasaray Stadı'nın en güzel locasında mücadeleyi izleyen Jorge Jesus memnuniyetini başkan Ali Koç'a aktardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Galatasaraylı yöneticileri arayarak Jesus'un iyi ağırlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirererk teşekkür etti.