Atınç'tan şok açıklama !

Atınç'tan şok açıklama !

Beşiktaş'dan Almanya'nın 2. Lig ekibi Leipzig'e transfer olan Atınç Nukan kendisini Beşiktaş'dan göndermek isteyenlerin olduğunu söyledi.

Beşiktaş'tan Almanya 2. Lig ekiplerinden Leipzig’e transfer olarak Siyah-Beyazlılar’a 5 milyon Euro kazandıran 22 yaşındaki stoper, Türkiye’den Almanya’ya uzanan süreci ve yeni takımındaki ilk izlenimlerini paylaştı. İşte Atınç’ın sözleri;
 
‘Rangnick beni ikna etti’
 

“Bana ilk teklif geldiğinde tatildeydim. Menacerim aradı ve teklifi iletti. Şaşırdım ve ‘tatilden döndükten sonra konuşalım’ dedim. Ralf Rangnick gibi önemli bir teknik adam benimle yakından ilgilendi. İstanbul’a geldi. Bana projelerinden bahsetti. Benim nasıl gelişme gösterebileceğimi, benim ona, onun bana neler katabileceğini söyledi. Kulübün arkasında Red Bull gibi büyük bir yatırımcı var. Ve bu takım onlar için çok güvendikleri bir proje.”
 
‘Sadece işime konsantre olacağım’
 
“Beşiktaş’tan ayrılırken kimseye bir kırgınlık duymadım. Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş hocam, ‘Sen bu camianın bir evladısın, her zaman senin iyi olmanı isteriz’ dediler. Sonuçta beni buraya getiren Beşiktaş’tır. Kulübüme maddi bir getiri kazandırdığım için çok mutlu ve gururluyum. Ancak bunun yanında beni Beşiktaş’tan göndermek isteyenler de oldu. ‘Beşiktaş’ta bile oynayamaz’ dediler. Bunlara kulak asmıyorum ve sadece işime konsantre olacağım.”
 
‘Burada Türkiye’yi takip ediyorlar’

 
“Bana Leipzig’de çok yardımcı oldular. Özellikle takım arkadaşlarımın bana olan yaklaşımı harika. Takımda daha önce Türk mahallelerinde büyümüş arkadaşlarım var. Hatta birkaç kelime Türkçe biliyorlar. Takımın kadro kalitesi de çok yüksek. Zaten Bundesliga 2’deki bir takım bile gerçekten çok kaliteli. Ülke milli takımlarında oynayan oyuncular var. Türkiye’yi ve Türkiye’de oynayan futbolcuları çok yakından takip ediyorlar.” 
 
‘Kariyerim için doğru karar’

 
“Ailem İstanbul’da ve bu teklif geldiğinde önce gitmemi istemedi. Annem bu konuda çok duygusaldır. Ancak daha sonra oturup beraber karar verdik. Kariyerim açısından gitmenin çok daha iyi olacağını düşündük. Şu anda onlar da benim bulunduğum yerden çok memnun.” 
 
‘Futbol oynamak için uygun yer’

 
“Şehiri çok beğendim. Modern ve yeşillikler içinde. Burada kendime bir ev bile tuttum. İnsanlar sakin bir hayat yaşıyor. Futbol oynamak için çok uygun bir yer.”
 

Fanatik