Aykut Kocaman'dan çarpıcı sözler !

Aykut Kocaman'dan çarpıcı sözler !
Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Gomis sizde olsaydı” sorusuna, “Hiç gerek yok. Soldado şu hali ile gelmiş olsaydı yine şampiyonduk. İkinci yarıdan itibaren fiziksel açıdan ve uyum olarak mükemmel” yanıtını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Habertürk yazarı Meriç Müldür’e yaptığı açıklamada Roberto Soldado’nun performansının şampiyonluk iddiasını etkilediğini dile getirdi.

“Bafetimbi Gomis sizde olsaydı?” sorusuna yanıt veren tecrübeli teknik adam, “Soldado şu hali ile gelmiş olsaydı yine şampiyonduk. İkinci yarıdan itibaren fiziksel açıdan ve uyum olarak mükemmel. Janssen'in parmağı sakatlandı, literatürde yok böyle bir sakatlık. Fernandao aylarca sakattı” yanıtını verdi.

Kocaman, Akhisar maçlarına ilişkin ilginç de bir istatistik veriyor. İsabetli şutun gol olma olasılığı 3'te 1 ile 4'te 1 aralığı arasındadır.  Fenerbahçe 12 isabetli şutta 4 gol bulmuş. Tam yüzde 33. Akhisar'ınki enteresan. 3 maçta isabetli şut sayısı 11, gol sayısı 7.

Hoca “Yok böyle bir rakam!” diyor. Gerçekten de futbolda bazen anlatılamayacak, izah edilemeyecek anlar yaşanabiliyor.Aykut Kocaman'dan çarpıcı sözler ! - Resim : 1