Barcelona'dan skandal Neymar tezahüratı

Barcelona'dan skandal Neymar tezahüratı
Güncelleme:

Uçak kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapılan Barcelona - Chapecoense maçında Neymar için skandal bir tezahüratta bulunuldu.

İspanya La Liga devi Barcelona’da, Neymar’ın PSG’ye transfer olmasın yankıları halen devam ederken Katalan taraftarların Brezilyalı yıldıza öfkesi dinmek bilmiyor.

Fransız ekibi PSG’nin 222 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödemesinin ardından Barcelona’daki macerasına son veren Neymar, Barcelona şehrinde adeta ‘hain’ olarak kabul edilmeye başlandı.

Şehirdeki bütün Neymar posterlerinin sökülmesi, sokak duvarlarında altına ‘Hain’ yazılarak Neymar fotoğraflarının yapıştırılmasının yanı sıra, Barcelona’nun Chapecoense ile oynadığı hazırlık maçında da tribünlerde öfke hakimdi.

Anlamlı maçın galibi BarcelonaAnlamlı maçın galibi Barcelona

 DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Geçtiğimiz yıl Brezilya takımlarından Chapecoense’yi taşıyan uçak düşmüş ve 76 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi ise kurtulmuştu. Kazadan mucizevi şekilde kurtulan Jakson Follman, Neto ve Alan Ruschel, Camp Nou’da oynanan maçta sahadaydı ve ölenlerin anması sırasında duygusal dakikalar yaşandı.

NEYMAR ÖFKESİ ACIYI UNUTTURDU!

Yaşanan duygusal anların geride kalmasıyla Barcelona taraftarının Neymar’a olan nefreti de ortaya çıkmaya başladı. Karşılaşmanın oynandığı sırada “Geber Neymar” tezahüratı yapan Katalan taraftarlar, onlarca sporcusunu ve çalışanını kaybeden Chapecoense takımının acısını görmezden geldi.

Seçiniz...