SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ VİDEO
BIST 9.693
Altın 2.500
Dolar 32,50
Euro 34,69

Başakşehir'de iki ayrılık resmen açıklandı !

Başakşehir'de iki ayrılık resmen açıklandı !
Güncelleme:

Süper Lig'in güçlü ekibi Medipol Başakşehir, Egemen Korkmaz ve forvet Mehmet Batdal ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, savunma oyuncusu Egemen Korkmaz ve forvet Mehmet Batdal ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Başakşehir Kulübü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Ocak 2017'den bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen Egemen Korkmaz'ın sözleşmesi sona ermiştir. Yaşadığı talihsiz sakatlıklara karşın hırsından ve mücadelesinden hiç vazgeçmeyen milli futbolcu, tecrübesiyle saha dışında da takımımıza önemli katkılarda bulundu. Egemen Korkmaz'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.”

MEHMET BATDAL İÇİN MESAJ

“2013 yılından bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen Mehmet Batdal'ın sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüzün kurulma aşamasından bu yana aramızda olan, futbolculuğunun yanısıra karakteriyle de fark yaratan ve hem 1. Lig hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi mücadelelerinde takımımıza önemli katkılar veren başarılı futbolcuya Başkanımız Göksel Gümüşdağ, hatıra plaketi verdi. Mehmet Batdal'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.”

© 2024 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.