Beşiktaş 3 isme imza attırıyor !

Beşiktaş 3 isme imza attırıyor !
Güncelleme:

Beşiktaş, yeni sezon öncesi Burak Yılmaz, Demba Ba ve Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak istiyor.

Cenk Tosun’u geçen sezonun devre arasında rekor ücretle Everton’a sattıktan sonra sorun yaşayan Beşiktaş’tan forvet hattında 2 takviye kararı. Siyah-Beyazlılar’ın gündeminde geçen sezonun ikinci yarısını Göztepe’de geçiren eski oyuncuları Demba Ba ile Trabzonspor’dan yüksek maliyeti nedeniyle ayrılacak olan Burak Yılmaz bulunuyor. 

BURAK İÇİN TRABZON’A TEKLİF

Yönetim, sezonun sona ermesinin ardından Göztepe’den ayrılan ve eski kulübü Şangay Şenhua’dan cazip bir teklif alan Demba Ba ile görüşmelerini sürdürüyor. 33 yaşındaki Senegalli yıldızın da Beşiktaş’a dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Siyah-Beyazlılar, Başkan Orman’ın “İyi Beşiktaşlı’dır” diyerek yeşil ışık yaktığı Burak konusunda Trabzonspor’la hafta sonuna kadar masaya oturacağı kaydedildi. 

EMRE AKBABA İÇİN TAKAS PLANI

Beşiktaş, forvet transferinin yanı sıra Alanyaspor’dan Emre Akbaba ile Kayserispor’dan Deniz Türüç’le de ilgileniyor. Kayserispor, Deniz’i takımda tutkat isterken, Alanyaspor’un büyük takımlarda oynamak isteyen Emre için 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği ifade ediliyor. Beşiktaş’ın ise Emre transferini takas yolu ile çözmeye çalıştığı öğrenildi. Kartal’ın listesinde Sakıp Aytaç da var. 

Star