Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi pozitif çıktı

 Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi pozitif çıktı
Güncelleme:

Beşiktaş Futbol Takımı'nda 1'i futbolcu 7'si teknik ekipten 8 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Son açıklamaya göre Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de corona virüs testi pozitif çıktı.

Beşiktaş Kulübü 9 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada, yapılan koronavirüs testi sonrasında 1 futbolcu ve 1 çalışanın sonuçlarının pozitif çıktığını ve bu isimlerin tedavilerine başlandığını duyurmuştu.

Siyah-beyazlı kulüp, teknik heyet ve futbolculara 13 Mayıs tarihinde bir kez daha koronavirüs testi yapıldığını duyurdu. Açıklamada, 1'i futbolcu 7'si teknik ekipten 8 kişinin test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.

Ancak bu açıklamadan kısa bir süre sonra Beşiktaş'tan bir açıklama daha geldi ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de corona virüs testininde pozitif çıktığı duyuruldu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde Çebi'nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin 13 Mayıs Çarşamba günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen Kovid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın en kısa sürede sağlığına kavuşması için tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda hemen başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü'nün açıklaması şu şekilde:

"13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır."

Seçiniz...