Beşiktaş'ın yeni transferleri Gökhan Töre ve Günay Güvenç

Beşiktaş'ın yeni transferleri Gökhan Töre ve Günay Güvenç

Beşiktaş'ın Rubin Kazan Takımı'ndan bir yıllığına kiraladığı Gökhan Töre ve Stuttgart Kickers takımından transfer edilen genç kaleci Günay Güvenç, yeni sezonda çok çalışarak başarılı olmak istediklerini söyledi

Almanya'nın Berlin şehrinde sezona hazırlanan Beşiktaş'ta yeni transferler Gökhan Töre ve Günay Güvenç, ilk fırsatta kendinlerini gösterip, başarılı olmak istediklerini söyledi.

Gökhan Töre ve Günay Güvenç, siyah beyazlı takımın kamp yaptığı Bad Saroow bölgesindeki A Rosa Otel'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rubin Kazan'da oynayan ve 1 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edilen Töre, "Geçen seneki performansımı unutturmak ve gerçek Gökan Töre'yi sahalara göstermek istiyorum" dedi.

Kampta iyi çalışarak formayı almak ve sezona iyi başlamak istediğini kaydeden Töre, "Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun, Sakatsız bir sezon diliyorum. Teknik direktörümüz Bilic'i Hırvatistan'a karşı milli takımdan tanıyorum. Bize katkıları olacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.

Bireysel oynadığı görüşüne katılmadığını ve kalitesine inandığını dile getiren Töre, "Beşiktaş'a uyum sağlayacağım ve ilk maçımda kendimi Türk futboluna ispatlayacağım" ifadesini kullandı.

Genç kaleci Günay Güvenç ise kendisine güvendiğini ve bu güven sonucunda Beşiktaş'a transfer olduğunu belirterek, "Ağabeylerimizin dediğini yapıp, takımla iyi çalışıp kampı bitirmek istiyoruz" dedi.

Yeni kaleci antrenörüyle çalışmanın "çok başka" olduğunu kaydeden Günay Güvenç, şunları söyledi:

"Hocamızın yaptıkları çok farklı. Özellikle kamp döneminde biraz sert idman yapıyor. Cenk ve Emre ile iyi çalışıyoruz. Yavaş yavaş alışıyoruz. Herkes kendini antrenöre göstermek istiyor. Bir kalecinin daha gelmesi benim için fark etmez. Kendimi göstermeye geldim. Geleceğim için iyi bir adım. Kendime güvenmeseydim Beşiktaş'a gelmezdim. 5-6 kaleci de olsa, ben kendi işime bakacağım. Kendimi gösterip, şimdi olmazsa ileride kaleyi korumak istiyorum."

Muhabir: Mehmet Kaman
Yayınlayan: H. İbrahim Uyar