Beşiktaş'ın Oğuzhan - Wilshere planı

Beşiktaş'ın Oğuzhan - Wilshere planı
Güncelleme:

Beşiktaş, tecrübeli kaptanı Oğuzhan Özyakup'u Arsenal'e gönderip yerine Wilshere'ı kadrosuna katmayı düşünüyor.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları büyük bir titizlikle sürüyor. Siyah-beyazlılar, Arsenal'in İngiliz yıldızı Jack Wilshere'ı gündemine aldı. Başkan Fikret Orman, Londra'da bizzat oyuncunun durumu ile ilgili görüşmede bulunurken, Arsenal'e menajerler aracılığı ile 2 teklif sunuldu. Tekliflerden ilki Wilshere için İngiliz devine 5 milyon euro bonservis ödemek. İkincisi ise Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger'in sattığı için pişman olduğu Oğuzhan Özyakup'u takasta kullanmak.

Wenger sıcak bakıyor!

Arsenal'in altyapısında yetişen ve "Topçular"ın Henry'den sonra en sevilen oyuncusu olmayı başaran 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi Haziran 2018'de bitiyor. Londra ekibi iki teklife de henüz olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi.

Ozzie'nin hayali Avrupa

Kartal'ı Oğuzhan-Wilshere takasına sürükleyen gelişmelerin perde arkasında ise Ozzie'nin takımdan ayrılma ihtimali yatıyor. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız futbolcunun devre arasında ya da sezon sonunda olası ayrılığına karşın kendi hazırlıklarını yapmaya başladı. Beişktaş'ta genç yaşına rağmen kaptanlığa kadar yükseldiği Oğuzhan Özyakup'un kulüp içerisinde her fırsatta Avrupa'da oynamak istediğini söylediği ve kulübün bundan rahatsız olduğu belirtildi.

Güneş