Beşiktaş'tan yıldız harekatı !

Beşiktaş'tan yıldız harekatı !
Güncelleme:

Beşiktaş, gol sorununu Sturridge ile çözmek isterken, 10 numaraya Fernandes’i, sağ beke de Perez’i almak için harekete geçti.

Transferde 3 bölgeye odaklanan Beşiktaş, bu hafta içinde hedefe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber etti. İlk olarak gol sorununu çözmeyi planlayan ve listesinde birçok isim bulunan Kartal, Daniel Sturridge’yi bir adım öne aldı. Geçen sezonu West Bromwich’te kiralık olarak geçiren ve bonservisi Liverpool’da olan 28 yaşındaki oyuncu için görüşmeler sürüyor.

STURRİDGE’YE KİRALIK FORMÜLÜ

Güneş’in “Sturridge bizim oyun planımıza daha çok uyuyor. Maliyeti bizi zorlamayacaksa onu alalım” demesinden sonra bu isme yönelen Beşiktaş yönetimi 10 milyon euronun üzerindeki bonservis bedelinde sıkıntı yaşandığı için kiralama formülünü devreye sokmak istiyor. Kartal Talisca’nın boşluğunu doldurmak için 2 isimle yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca rotasını eski futbolcusu Lokomotiv Moskovalı Fernandes’e çevirmişti.

FERNANDES İÇİN 2 MİLYON EURO

Portekizli oyuncunun takımdan ayrılmak istemesinin ardından Rus yöneticiler 2 milyon euroya Fernandes’in transferine onay verebileceklerini bildirdiler. Beşiktaş savunmanın sağı için yaptığı arayışlarda da henüz sonuca ulaşamadı. Ancak gündeme son giren isimlerden Romalı Bruno Peres konusunda olumlu gelişmeler yaşandığı belirtildi. Bu oyuncu için 1 milyon euro kiralama bedeli öneren Beşiktaş cevap bekliyor.

Star