Blind yine e-mail gönderdi mi ?

Blind yine e-mail gönderdi mi ?

Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Danny Blind'den yeni bir e-mail açıklaması geldi..

Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba'ya mail yoluyla tebrik mesajı yollayan Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Danny Blind'den yeni bir e-mail açıklaması geldi..

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 2-0 kazandığımız Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba'ya mail yoluyla tebrik mesajı yollayan Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, aynı şeyi İzlanda maçı öncesinde yapmadığını dile getirdi.
 
Hollanda basınına demeç veren Blind, Türkiye'de büyük bir tepki çeken hareketini devam ettirmediğini vurguladı ve gülümseyerek, "Gerçekten, İzlanda Teknik Direktörüne e-mail göndermedim" dedi.
 
Blind, öte yandan Türkiye'nin İzlanda'ya yenilebileceğin inandığını söylerken, "Ancak bu olabilir mi bilemiyorum" ifadesini kullandı.
 
İzlanda teknik direktörü Heimir Hallgrímsson ise e-mail olayıyla ilgili olarak, "İzlanda olarak, ilk gruptan çıkacağımız garantilendikten sonra birçok federasyon yetkililerden ve teknik direktörlerden de tebrik mesajı aldım. Bu doğrudur. Tebrik mesajları atan ülkelerin içinde Hollanda da var. Şu anda maç için buradayız. Türkiye'de ve Hollanda'da oynayan oyuncularımız var. Burada art niyet aramıyorum. Sadece tebrik mesajı yollanmıştı ama gruptan çıkmamızın garantilediği zaman" ifadesini kullanmıştı.
 
Ajansspor