Burak Yılmaz'dan Hull City ve Acun Ilıcalı itirafı

Burak Yılmaz'dan Hull City ve Acun Ilıcalı itirafı
Güncelleme:

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile yollarını ayıran ve adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'dan canlı yayında Acun Ilıcalı'nın Hull City için teklifini reddettiğini açıkladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen ve sözleşmesi sona erdiği için serbest statüde bulunan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, eski takımı Beşiktaş'a döneceği iddiaları net konuşurken Ahmet Nur Çebi'ye de tam destek verdi. Yılmaz, tv100'ün sevilen programı Az Önce Konuştum'da Candaş Tolga Işık'ın sorularına samimi cevaplar verdi.

Lille ile sözleşmesi sona eren Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a döneceği iddia edilmişti. 37 yaşındaki tecrübeli golcü, TV100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programında yaptığı açıklamada, "Net bir şekilde söylüyorum, Beşiktaş'a kesinlikle transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor zaten, bu tercihlerine saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

HULL CITY İTİRAFI

Türkiye'den hiçbir takımla görüşmediğinin altını çizen Burak Yılmaz, "Avrupa'da kalmak istiyorum. Acun abiyle bir görüşmem oldu. Orası çok sert bir lig, çok sık bir takvim var. İnşallah çok başarılı olur ama Hull City'i fizik olarak kaldırabileceğimi düşünmüyorum." itirafında bulundu.

Burak Yılmaz şu açıklamaları yaptı:

- Oy kullanacak olsam oyumu Ahmet Nur Çebi’ye verirdim

- Hiçbir hedefimiz olmayan bir sezonu oynarken Başakşehir’i yenip şampiyonluk hedefimiz haline geldi. Attığım gol bu hedefin yolunu açan goldü

- Beşiktaş’a kesinlikle transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor

- Batshuayi bence benden daha iyi bir golcü.

- Çok önemli başarılar elde ettim ama bana hala sürekli düşüyor olmamla ilgili sorular soruluyor. Bunun vicdansızlık olduğunu düşünüyorum.

- Amacım ülkemizi Dünya Kupası’na getirip, bırakmaktı. Kafa olarak çok yorulmuştum. Böyle bıraktığım için biraz gurur duyuyorum. Bıraktırılmadım, itibarsızlaştırılmadım.

- Acun Ağabey ile bir görüşmem oldu. Orası çok sert bir lig, bunu kaldıramayacağımı söyledim. “Tamam bir tane daha santrafor alacağım” dedi ama Hull City’i kaldırabilecek 60-70 maç oynayabilecek düzeyde ona yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum.