Bursaspor'dan Macaristan ve Dzsudzsak'a tebrik

Bursaspor'dan Macaristan ve Dzsudzsak'a tebrik

Play-off etabında Norveç'i eleyen Macaristan'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkını kazanması dolayısıyla Türkçe ve Macarca tebrik mesajı yayımlandı.


Bursaspor Kulübü, Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Futbol  Şampiyonası'na katılma hakkı elde Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen  futbolcusu Balazs Dzsudzsak için Türkçe ve Macarca kutlama mesajı yayımladı.
 
Kulübün resmi internet sitesinde, "Dzsudzsak ile gurur duyduk"  başlığıyla Türkçe ve Macarca yayımlanan mesajda şunlar kaydedildi: "2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda Norveç'i  önce deplasmanda 1-0 mağlup eden, dün geceki rövanş karşılaşmasını da 2-1  kazanarak Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 finallerine 44 yıl aradan sonra  katılma hakkı elde eden Macaristan'ın bu zaferinde futbolcumuz Balazs  Dzsudzsak'ın da takım kaptanı olarak pay sahibi olması, Bursaspor adına da gurur  vesilesi olmuştur. Rövanş karşılaşmasında da forma giyen futbolcumuz Balazs Dzsudzsak'ı ve Macaristan Milli Takımı'nı kutluyor, başarılarının finallerde de  devam etmesini diliyoruz."