Bütçeyi 1 milyar euroya çıkardı !

Bütçeyi 1 milyar euroya çıkardı !

Digitürk'ün yeni patronu, PSG'nin sahibi Nasser Al Khealifi, kulübün bütçesini 450 milyon eurodan 1 milyar euroya çıkarıyor...

Digitürk'ün yeni patronu, aynı zamanda Fransız devi Paris Saint Germain'in sahibi Nasser Al-Khealifi, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı Paris Saint Germain maçına davet etti.

 Habertürk spor yazarı Meriç Müldür, yazısında bu davetin detaylarını aktardı.

İşte yazıdan o bölüm: "Başkanın Paris’e gidiş sebebi Paris Saint Germain Kulübü’nün sahibi, Digitürk’ün yeni patronu beIN Medya Grubu’nun Başkanı Nasser Al-Khelaifi’nin daveti... Paris Saint Germain’in maçını izlediler, yemek yediler, 600 milyon doları bulan yayın ihalesi sonrası karşılıklı fikir paylaşımında bulundular. Orman ve ekibi mükemmel bir ev sahipliği ile karşılanmışlar. VIP ağırlamadaki ince detaylara hayran kalmışlar ve hatta bu detayları Vodafone Arena’daki misafir ağırlamalarında uygulama kararı almışlar. Bir de ekstradan bir not... PSG’nin Katarlı patronu Al-Khelaifi 450 milyon euro olan kulübün bütçesini tam 1 milyar euroya çıkaracağını söylemiş. Demek ki çok daha iddialı işlere imza atmak istiyor. 2012 yılında satın aldığı PSG’de David Beckham, İbrahimovic gibi yıldızlara forma giydirdi, belki şimdi de sırada yeni dünya yıldızları var.