Campbell Sociedad yolunda

Campbell Sociedad yolunda

Real Sociedad teknik direktörü David Moyes, Joel Campbell'ı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Wenger, Moyes'la iyi ilşkiler içerisinde olsa da daha önce Joel Campbell'i Premier Lig takımlarına kiralık olarak gönderme niyetinde olduğunu açıklamıştı. Şu anda 4 Premier Lig takımı Campbell için Arsenal'e müracaatta bulundu.

BORDEAUX YAYA SANOGO İÇİN ARSENAL'DEN HABER BEKLİYOR

Bordeaux kulübü başkanı Jean Louis Triaud 24 saat içinde Arsenal'den Yaya Sanodo'yu kiralık olarak kadrolarına katmak isteklerine cevap bekliyor. Wenger'in her zaman olduğu gibi ilk tercihi Premier Lig kulüpleri. Şu anda Sanogo için Arsenal'e başvuran kulüpler Crystal Palace, Aston Villa, Swansea ve Stoke City.

ANDREJ KRAMARIC'TEN CHELSEA'YE SON DAKİKA ÇALIMI

Chelsea kulübü Kramaric için Rijeka kulübüyle anlaşmış ve sezon sonuna kadar kiralık olarak Leicester City'ye gönderme kararı almıştı. 23 Yaşındaki Kramaric dün Leicester City için sağlık kontrolünden geçti ve mukavele imzaladı.

 Kendi ülkesinden yapılan ikazlar ve tavsiyeler sonucu Chelsea'de forma şansının çok az olduğunu her sezon başka takımda kiralık oynamak istemediğini belirten futbolcu, Chelsea yerine küme düşme tehlikesi yaşayan Leicester City ila anlaştı.

Fanatik