Cech'ten şoke eden açıklama: ''Kesinlikle favori...''

Cech'ten şoke eden açıklama: ''Kesinlikle favori...''

A Milli Takımımız'ın grubunda yer alan Çek Cumhuriyeti'nin kalecisi Petr Cech, İspanya maçı için "Kesinlikle favori değiliz" dedi.

EURO 2016’da Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın da yer aldığı D Grubu’nda İspanya ve Hırvatistan’a karşı mücadele edecek olan Çek Cumhuriyeti, taraftara açık gerçekleştirdiği antrenman ile turnuva hazırlıklarını sürdürdü. 

Yaklaşık olarak 3 bin kişinin izlediği antrenmanda açıklamada bulunan Çeklerin dünyaca ünlü kalecisi Peter Cech, İspanya maçı için "Kesinlikle favori değiliz" dedi. Cech, "İspanya turnuvanın favori takımları arasında. Pazartesi günü bizi çok zor bir maç bekliyor. Umarım en iyi oyunumuzu oynar ve puan alırız" şeklinde konuştu. 
 
Öte yandan antrenmanda eline top gelmesi sonucu yaralanan bir çocuğa Peter Cech eldivenlerini hediye etti ve "Bir daha üstüne top geldiğinde bu eldivenler ile topu tutar" dedi.
 
EURO 2016 D Grubu’nda Çek Cumhuriyeti ilk maçında 13 Haziran’da İspanya ile karşılaşacak. Stadium de Toulouse’deki karşılaşma TSİ 16.00’da başlayacak.