Cenk Ergün: ''Feghouli bu hafta içinde biter''

Cenk Ergün: ''Feghouli bu hafta içinde biter''
Güncelleme:

Galatasaray'ın Futbol Direktörü Cenk Ergün taraftarların sabırsızlıkla beklediği Fehouli transferi için çok önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Feghouli transferinde sona yaklaştı. Futbol Direktörü Cenk Ergün, Feghouli transferinin bu hafta içinde biteceğine inandığını söyledi. 

West Ham United'ın kanat oyuncusu Sofiane Feghouli ile görüşme üzere gittiği yurt dışından dün gece geç saatlerde dönen Cenk Ergün, BeIn Sports'a seyahatinin detaylarını anlattı.

Ergün, Cezayirli futbolcu Feghouli'nin transferi hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Giderken de söylemiştim, transferler kesinleşmeden benim için bir şey konuşmak pek doğru olmuyor. Görüşmelerimizin olduğu belli. Umuyorum mutlu sona ulaşacağız. Diğer oyuncularla da temaslarımız devam ediyor ama bu seyahatimiz Feghouli içindi. Kendisiyle bire bir olarak görüştük. Bu transfer bu hafta içi biter diye tahmin ediyorum."

SİNAN BU HAFTA NETLEŞECEK

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Sinan Gümüş hakkında da konuşan Cenk Ergün, futbolcunun geleceğine ilişkin konuştu.

Ergün, "Şu an için Sinan Gümüş ile ilgili herhangi bir gelişme yok. Ancak basına da yansıyan bir takım şeyler var. Onun da durumuna bu hafta bakacağız." ifadelerini kullandı.