Çeşme'de Gökhan Gönül kavgası

Çeşme'de Gökhan Gönül kavgası

Fenerbahçeli bir taraftar Gökhan’a, “Bizi üzdün... Yaptığın ayıp” diye sataştı. Yıldız oyuncu, "Ben değil başkanınız üzdü" cevabını verdi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül Çeşme'de gerginlik yaşadı. Yıllarca Fenerbahçe forması giydikten sonra Siyah-Beyazlı takıma transfer olan yıldız futbolcu tatilini geçirdiği Çeşme'de tatsızlık yaşadı. Dinlenme anında Fenerbahçeli bir taraftar Gökhan Gönül'ün yanına gelerek, "Gökhan üzdün bizi hem de çok üzdün" dedi. Sarı-Lacivertli taraftarın bu sözleri karşısında kısa bir şaşkınlık yaşayan Gökhan, "Ben mi üzdüm yoksa başkanınız mı" cevabını verdi. Bunun üzerine taraftar, "Düne kadar Aziz Yıldırım senin de başkanındı. Ben de bıktım ama sen ayıp ettin" diyerek karşılık verince gerilim arttı.
 
ÇEŞME'DE TANSİYON BİR ANDA YÜKSELDİ
Gökhan Gönül laf savaşına girdiği F.Bahçeli taraftara bu kez, "Ben de bıktım o yüzden gittim" dedi. Bu gelişmenin ardından tansiyon yükselirken Gökhan'ın imdadına Beşiktaşlı taraftarlar yetişti. Siyah- Beyazlı bir grup taraftar, "En doğru kararı verdin Gökhan ağabey. Biz sana sonuna kadar sahip çıkarız" diyerek Gökhan'a destek verdi. Yıldız oyuncu bunun üzerine Alaçatı'da yürüyüşüne devam etti.
 
HENÜZ TAKIMA KATILMADI
Milli Takım'da olduğu için ekstra izin verilen Gökhan Gönül henüz takıma katılmadı. Siyah-Beyazlı oyuncu tatilini Çeşme'de geçirirken yeni sezona hazırlanıyor. Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, "Arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş'ta büyük hedeflerim var. Şampiyonluklar yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Takvim