Çiftlikköy’e 5 Yeni Sultan

Çiftlikköy’e 5 Yeni Sultan

2013-2014 sezonunda Bayanlar Voleybol 3. Lig B Grubunda mücadele edecek Çiftlikköy Belediyesi, kadrosunu 5 yeni oyuncuyla güçlendirdi.

- 2013-2014 sezonunda Bayanlar Voleybol 3. Lig B Grubunda mücadele edecek Çiftlikköy Belediyesi, kadrosunu 5 yeni oyuncuyla güçlendirdi.

26-27 Ekim tarihlerinde başlayacak lig için çalışmalarına devam eden Çiftlikköy ekibi, Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Kağıtspor’dan köşe oyuncusu Duygu Koca, yine aynı takımdan orta oyuncusu Kübra Kuş, Değirmendere takımından pasör Gülşah Şekeröz, orta oyuncu Gizem Öğüt ve libero Damla Tilki’yi transfer etti. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak isteyen kırmızı siyahlı ekipte yeni transferler ise ilk antrenmanına çıktı.

5 takviye ile kadrolarını güçlendirdiklerini belirten Çiftlikköy Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren,

”Kadromuzu Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Kağıtspor’dan köşe oyuncusu Duygu Koca, yine aynı takımdan orta oyuncusu Kübra Kuş, Değirmendere takımından pasör Gülşah Şekeröz, orta oyuncu Gizem Öğüt ve libero Damla Tilki’yle güçlendirdik. Oyuncularımızın hepsi çok tecrübeli ve yetenekli oyuncular. Mevcut oyuncularımızda geçen seneye oranlar daha tecrübeli ve yeteneklerini antrenmanlarda ortaya daha fazla koyuyorlar. Sezon sonunda ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çiftlikköy Belediyesi Voleybol Takımı, aynı grupta mücadele edeceği Kocaeli ekibi Derince Belediyespor ile 5 Ekim Cumartesi günü, Sakarya ekibi Yeni Hendek ile de 6 Ekim Pazar günü hazırlık maçı oynayacak.