Çizgiyi geçen top gol sayılmayınca Ronaldo çılgına döndü!

Çizgiyi geçen top gol sayılmayınca Ronaldo çılgına döndü!
Güncelleme:

Portekiz'in Sırbistan ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı karşılaşmaya Cristiano Ronaldo'nun tepkileri damga vurdu.

2022 Dünya Kupası Elemeleri A Grubu'nda Sırbistan ile Portekiz karşı karşıya geldi. Grubun en iddialı iki takımının karşılaşması 2-2 sona ererken, maça damga vuran Ronaldo ve sayılmayan golü oldu.

İlk yarıyı Diogo Jota'nın attığı gollerle 2-0 önde kapatan Portekiz, 46'da Mitrovic ve 60. dakikada Kostic'in gollerine engel olamadı.

HAKEM VE YARDIMCILARI ORTA NOKTAYI GÖSTERMEDİ
90+3'te Ronaldo'nun çizgiyi geçen topunda hakemler, Portekiz'in büyük tepkisini çeken karar verdi. VAR ve gol çizgisi teknolojisinin kullanılmadığı elemelerde, Hollandalı hakem Danny Makkelie ve yardımcıları topun çizgiyi geçmesine rağmen orta noktayı göstermedi.

Çizgiyi geçen top gol sayılmayınca Ronaldo çılgına döndü! - Resim : 1

SON DÜDÜK ÇALMADAN SAHADAN ÇIKTI
Ronaldo, Stefan Mitrovic'in kale içinden çevirdiği top sonrasında itirazlarından dolayı sarı kart gördü. Yıldız futbolcu, elleriyle çizgi ile top arasındaki mesafeyi gösterirken, karşılaşmanın hakemi son düdüğü çalmadan kaptanlık pazu bandını yere fırlatıp sinirli bir şekilde soyunma odasına gitti.

"BAŞA ÇIKILMASI GEREKEN ZOR ZAMANLAR VAR"
36 yaşındaki yıldız karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Portekiz kaptanı olmak hayatımın en büyük gururlarından biri. Ülkem için her zaman her şeyimi vereceğim. Ancak başa çıkılması gereken zor zamanlar var, özellikle de bütün bir ulusun etkilendiğini hissettiğimizde" ifadelerini kullandı.

Etiketler çizgi top göl ronaldo